Dinspre Târgu-Mureş (100 km): puteţi ajunge în Topliţa înaintând pe drumul 12 dinspre Târgu-Mureş. Treceţi de Reghin şi mergeţi de-alungul Văii Mureşului. După ce intraţi în oraş mergeţi spre centru iar înainte de Biserica Ortodoxă faceţi la dreapta pe strada Izvoarelor. Dacă aţi trecut de biserică faceţi la dreapta înainte de podul peste pârâul Valea Topliţei, pe strada Apelor.
Dinspre Miercurea Ciuc (100 km): după ce ieşiţi din Miercurea Ciuc înaintaţi pe drumul 12 şi ajungeţi la Gheorgheni, oraş unde puteţi ajunge şi dinspre Praid pe drumul 13b. Treceţi de comunele Ditrău şi Lăzarea. La intrarea în Topliţa urmaţi direcţia Târgu Mureş. După ce treceţi podul peste pârâul Valea Topliţei faceţi prima sau a doua stradă la stânga.
Dinspre Borsec (26 km): după ce ieşiţi din Borsec înaintaţi pe drumul 15. La intrarea în Topliţa urmaţi direcţia Târgu Mureş. După ce treceţi podul peste pârâul Valea Topliţei faceţi prima sau a doua stradă la stânga.
Cu tren sau autobus: ştrandul se află la doar 3 minute de gară și stația de autobus. De la gară ajungeți la Ștrandul Urmánczy traversând podul. Din stația de autobus dinspre Târgu Mureș urmați prima stradă la dreapta (strada Izvoarelor), situată aproape vizavi de stația dinspre Miercurea Ciuc și Borsec.

Urmánczy fürdő

Ştrandul Urmanczy Str. Apelor, 535700,Topliţa Jud.Harghita, România
email: info@urmanczy.ro