Marosvásárhely felől a 12. úton: Északról a nemzetközi repülőtérrel rendelkező Marosvásárhelyt (100 km), majd Szászrégent elhagyva (69 km) a Maros festői völgyén keresztül érkezünk Maroshévízre. A városba érkezve még mielőtt a központba érnénk, az útra néző ortodox templom előtt jobbra fordulva az Izvorului (Forrás) utcán keresztül közelíthetjük meg a fürdőt. Ha ezt nem sikerült, a következő utcán a Vájla híd előtt forduljunk jobbra.
Csíkszereda felöl a 12. úton: száz kilométerre van Csíkszereda, Csíksomlyó. Negyven kilométeres vonzáskörzetben találjuk Gyergyószentmiklóst, Gyergyóditrót és Gyergyószárhegyet a híres reneszánsz Lázár kastéllyal. Szovátáról (100 km), Parajdon át a 13b úton, a Bucsin-tetőn keresztül közelíthető meg a város. A város központján keresztül haladva Marosvásárhely irányába kell kanyarodni. Miután a Vájla hídon áthaladtunk, az első vagy a második balra nyíló utcán keresztül érkezhetünk a fürdőhöz.
Borszék felől a 15-ös úton (26 km) közeledve a város központján keresztül haladva Marosvásárhely fele kell kanyarodni. Miután a Vájla hídon áthaladtunk, a híd után levő bal oldali földúton vagy a második balra nyíló utcán keresztül érkezhetünk a fürdőhöz.
Vonattal, busszal
A vonatállomás melletti Maros hídon áthaladva már az Urmánczy fürdőhöz érünk, bejáratát a fakerítés mellett sétálva érjük el.
A Marosvásárhely felőli buszmegállótól az első jobboldali Izvoarelor utca vezet a strandhoz, átellenben a Gyergyó és Borszék felőli megállóval.

Urmánczy fürdő

Urmánczy Fürdő Strada Apelor 535700, Toplita Judeţul Hargita, România, GPS: Tel: 072-2548282
email: info@urmanczy.ro